top of page
DSC_0876.JPG
Opplevelser i Napoleonshuset
napoleonsbord.png

Vil du være med på en omvisning i Napoleonsrommet på Røhne nedre? Veggmaleriene er en kulturhistorisk skatt og det fins ikke maken. Vi tar imot grupper for omvisning og historiefortelling. Ønsker du å leie møtelokaler hos oss serverer vi både lunsj og middag. Eller kanskje en Napoleonskake frister? Du kan også legge et besøk til Røhne bryggerhus eller være med på foredrag om ølbrygging.

Vi har skreddersydd ulike kombinasjoner av opplevelser du kan velge mellom, eller vi hjelper deg å sy sammen akkurat det din gruppe ønsker. Vi tar imot grupper på 10-50 personer på bestilling hele året.

Karoline foto Ann Kristin Engebakken Inkognito AS (6).jpg
Omvisning

Hvorfor ble Kong Oscar I og Napoleons gravferd i 1840 malt på veggene her i Stange?

IMG_2143.jpg
Servering og lokaler

Vi er stolte av å kunne bruke lokale råvarer fra vårt nærområde i Stange Vestbygd.

Skreddersydde opplevelser
bilde_forsiden.jpg

To-retters i  Napoleons ånd

14. juni 1800 beseiret Napoleon og hans hær de østerrikske styrkene utenfor den lille italienske byen Marengo. Seiersmåltidet får du servert hos oss  - i Napoleons ånd, med historiefortelling og kulturelt påfyll!

DSC_0776.JPG

Førjulstid med keiser Napoleon

Ønsker du en litt annerledes førjulsopplevelse? Vår julemeny og egen Røhne-bisp, i skjønn forening med keiser Napoleons åndelige nærvær. 

IMG_1683.jpg

Ølsmaking med Napoleon

Røhne Bryggerhus produserer mange ulike typer øl. Hva blir din favoritt? Invitér med gjengen til en herlig smaksopplevelse i Napoleons ånd og en reise tilbake i tid. Napoleons tid!

Norsk-utvandr.jpg

Utvandingshistorier

Vi følger sporene etter Paul Hansens reise til Amerika. En rundtur i Stange Vestbygd med besøk på tre steder som hver på sin måte forteller en del av utvandrerhistorien. 

bottom of page