top of page
DSC_0937.JPG
Servering
solbord.png

I forbindelse med omvisning, møter eller andre arrangementer serverer vi lunsj, middag eller kveldsmat. Kaffe med gårdens hjemmebakst eller en Napoleonskake passer også bra i disse omgivelsene.

 

På menyen er retter basert på lokale og helst sesongens råvarer. Vi er stolte av å kunne bruke råvarer fra vårt nærområde og fra våre samarbeidspartnere i Stange Vestbygd. Vi bruker en lokal kokk, som sammen med oss har utviklet vår meny og leverer maten vi serverer. Når vi setter sammen vår meny lar vi oss inspirere av både Napoleons Frankrike, ølbryggern`s favoritter og lokale retter.

Kylling Marengo er vår spesialitet. I henhold til tradisjonen oppsto retten da Napoleons kokk Dunand skulle lage et måltid til sin sjef kvelden etter slaget ved Marengo i Italia 14. juni 1800. Kokken skal ikke ha hatt andre ingredienser til rådighet enn en kylling, noen egg, tomater, kreps og olivenolje. Med tiden har retten utviklet seg, og vi serverer kyllinggryten med krepsehaler, sopp og persille på en seng av pressede poteter dyrket i bygda vår.

Lokaler
solbord.png

Lune, innbydende lokaler i stua fra 1600-tallet står klare. Her er det plass til 35 personer. I stabburet er det rustikk stemning og rommet med plass til 25 personer egner seg både til ølsmaking og møter. Vi har projektor og internett-tilgang i begge lokalene. Hagen er også tilgjengelig for dere som leier, og vi serverer gjerne noe å drikke under det store tuntreet eller ved bålet når dere kommer.

Hos oss har du og din gruppe huset for dere selv. I gode venners lag eller sammen med kolleger kan dere løse verdensproblemer og le så høyt dere vil! Vi leier også ut til barnedåp, navnefest, konfirmasjon og andre selskaper.

Som et avbrekk på dagen, tilbyr vi omvisning på salen i andre etasje der blant annet Napoleon, Kong Oscar og Dronning Josefin er malt på veggene. Den  unike vegg- og takdekoren var skjult bak panel og maling. Hvem var han som bestilte dette fantastiske verket?

bottom of page