top of page
IMG_1473.jpg
En unik opplevelse i Keiser Napoleons ånd!
 
solbord.png

Hva var det med denne mannen som gjorde at hans begravelse i Paris ble dekorert på veggene på en gård i Stange? Planlegger du noe helt spesielt for vennegjengen din? Kom til oss på Røhne nedre for en uforglemmelig opplevelse med historisk og kulturelt påfyll.

 

Vi ønsker velkommen på tunet med en smak fra Røhne bryggerhus, - selvbrygget er velbrygget! 

Er det godt vær nyter vi brygget og den historiske hagen under det store tuntreet. Bonden forteller om dagens varierte drift på gården før vi entrer salen i andre etasje der hele rommet er dekorert med vegg- og takmalerier. Napoleonsrommet - som det ikke finnes maken til! De fantastiske fargene var godt gjemt i nesten 100 år før vi tok fatt på den spennende jobben med restaurering.

 

Ja, Napoleon satte spor på Hedmarken, og var både elsket og hatet. Hør den fasinerende historien om hvordan og hvorfor de unike vegg- og takdekorasjonene ble malt til bryllupet mellom unge Paul og vakre Karoline fra nabogården i 1850. 


Etter omvisningen serverer vi vår Napoleonsmeny basert på lokale råvarer. Kylling Marengo var Napoleons yndlingsrett. Han fikk denne første gang servert etter slaget ved Marengo. Til dessert serveres Crème brûlee og kaffe. Besøket avsluttes med en omvisning i gårdens eget ølbryggeri. 


Perfekt for dere som ønsker påfyll av både kultur, mat, drikke og gode opplevelser i trygge, lune omgivelser!

Unik opplevelse i Napoleons ånd:
solbord.png
  • Velkomstdrikk

  • Omvisning og historiefortelling

  • Besøk i Napoleonsrommet

  • To-retters Napoleonsmeny

  • En tur i gårdens eget ølbryggeri

Varighet: ca 3 timer

Antall: 10-25 personer

Pris: Kr. 890,- pr person.

Drikke til maten kommer i tillegg.

17895443098708818.jpg
bottom of page