top of page
IMG_E0279.JPG
Ølsmaking med Napoleon som følge
 
solbord.png

Røhne bryggerhus produserer mange ulike typer øl. Hvilken er din favoritt? Invitér med deg gjengen og smak dere fram til deres favoritter samtidig som dere blir tatt med tilbake i tid. Til Napoleons tid!

Vi ønsker dere velkomne på tunet med en smak fra Røhne bryggerhus! Bonden forteller om dagens varierte drift på gården før vi rusler opp i Napoleonsrommet. Det fins ikke maken noe annet sted i verden! 


Ja, Napoleon satte spor på Hedmarken. Han var både elsket og hatet. Hør den fasinerende historien om hvordan og hvorfor de unike vegg- og takdekorasjonene ble malt her. Drakk Napoleon øl forresten? Og hva med øltradisjonene i Norge på 1800-tallet?

 

Etter omvisningen er det ølforedrag og smaking på de mange ulike ølsortene som lages i gårdens eget bryggerhus. 
Vi serverer småretter basert på lokale råvarer, der rettene er tilpasset de ulike ølsortene. Ølbryggerne forteller om bryggeprosessen, malting av egenprodusert bygg, humlesorter, røsting, koking og tapping. Du får nok høre en historie eller to også!

 

Besøket avsluttes med en tur i bryggeriet. Her får du se hvordan prosessen foregår, og det blir anledning til å handle med produkter hjem. 


Perfekt for dere som ønsker påfyll av både kultur, lokalt øl og mat i rustikke omgivelser!

En øl med Napoleon:
solbord.png
  • Velkomstøl

  • Omvisning og historiefortelling

  • Besøk i Napoleonsrommet

  • Foredrag om øl og smak av fem ulike sorter

  • Småretter basert på lokale råvarer

  • Omvisning i gårdens ølbryggeri

Varighet: ca. 3 timer

Antall: 10-25 personer

Pris: Kr. 1025,- pr person

3I6A7415.JPG
bottom of page